Du behöver
- 1 port våfflor (våffelmix)
- Rödlökssalsa:
- 1 liten röd lök, skivad
- 1/2 msk olja (gärna oliv)
- 1/2 msk vinäger
- 1 msk honung
- 1 krm salt
- Spenatröra:
- 50 g hackad spenat
- 2-3 msk matlagningsyoghurt
- 1 krm svartpeppar
- 1-2 krm salt
- 2 krm strösocker
- 1 krm chilipulver
Gör så här
1
Grädda våfflor enligt anvisning på förpackningen.
2
Rödlökssalsa: Bryn löken på svag värme. Smaka av med övriga ingredienser.
3
Spenatröra: Blanda spenaten med yoghurten. Låt puttra några minuter. Smaka av med övriga ingredienser.
4
Lägg ihop våfflan till ett litet höghus eller servera den med tillbehören separat.