Du behöver

  • 1 port våfflor (våffelmix)
  • Rödlökssalsa:
  • 1 liten röd lök, skivad
  • 1/2 msk olja (gärna oliv)
  • 1/2 msk vinäger
  • 1 msk honung
  • 1 krm salt
  • Spenatröra:
  • 50 g hackad spenat
  • 2-3 msk matlagningsyoghurt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 krm salt
  • 2 krm strösocker
  • 1 krm chilipulver

Gör så här

1
Grädda våfflor enligt anvisning på förpackningen.

2
Rödlökssalsa: Bryn löken på svag värme. Smaka av med övriga ingredienser.

3
Spenatröra: Blanda spenaten med yoghurten. Låt puttra några minuter. Smaka av med övriga ingredienser.

4
Lägg ihop våfflan till ett litet höghus eller servera den med tillbehören separat.