Du behöver

  • 2 burkar tonfisk i vatten eller olja
  • 2 grillade paprikor från burk
  • 10 röda cocktailtomater
  • 10 gula cocktailtomater
  • 1 burk (290 g) örtmarinerade kronärtskockor
  • 3 salladslökar
  • 3 msk kapris
  • 2 msk pressad citron
  • 2 msk olivolja
  • nymalen svartpeppar och ev lite salt
  • 4 grova minibaguetter

Gör så här

1
Låt tonfisken rinna av och smula ner den i en bunke.

2
Strimla paprikan, dela tomaterna, skär kronärtskockorna i bitar, strimla salladslöken. Lägg allt i bunken och vänd ihop med kapris, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar.

3
Dela minibaguetterna på längden och lägg på tonfiskfyllningen. Ät!


Kommentar:
Snabba mackan!