Du behöver

  • 6 chorizokorvar
  • 300 g färska kantareller
  • 3 späda morötter
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 150 g squash
  • 1 stor rödlök
  • 100 g lättmargarin
  • 1 knöl färsk ingefära
  • några kvistar färsk
  • koriander
  • 10 rosépepparkorn
  • 1/2 tsk gourmetsalt

Gör så här

1
Dela korvarna på längden och lägg dem i kall teflonpanna. Stek på dryg medelvärme tills halvorna fått fin färg och blivit genomvarma. Ta upp och håll varmt under folie i serveringsform.

2
Strimla under tiden svampen, finskiva morötter, potatis och squash samt grovtärna löken. Stek först löken i korvfettet på medelvärme, tillsätt så svamp, morot, potatis och squash och låt allt få en aning stekyta och bli genomvarmt under steklock.

3
Rör lättmargarinet med riven ingefära, strimlade korianderblad och nystött rosépeppar. Blanda i grovsalt och servera som kryddsmör till korv och pytt.