Du behöver
- 6 chorizokorvar
- 300 g färska kantareller
- 3 späda morötter
- 800 g kokt färskpotatis
- 150 g squash
- 1 stor rödlök
- 100 g lättmargarin
- 1 knöl färsk ingefära
- några kvistar färsk
- koriander
- 10 rosépepparkorn
- 1/2 tsk gourmetsalt
Gör så här
1
Dela korvarna på längden och lägg dem i kall teflonpanna. Stek på dryg medelvärme tills halvorna fått fin färg och blivit genomvarma. Ta upp och håll varmt under folie i serveringsform.
2
Strimla under tiden svampen, finskiva morötter, potatis och squash samt grovtärna löken. Stek först löken i korvfettet på medelvärme, tillsätt så svamp, morot, potatis och squash och låt allt få en aning stekyta och bli genomvarmt under steklock.
3
Rör lättmargarinet med riven ingefära, strimlade korianderblad och nystött rosépeppar. Blanda i grovsalt och servera som kryddsmör till korv och pytt.