Du behöver
- 2 stycken bröd för brödrosten
- rucola- eller grönsallad
- 1/2 liten rödlök
- några dillkvistar
- ca 150 g keso
- 1 msk kapris
- 1 burk (120 g) skinn- och benfria sardiner
- pepparmix
- limeskivor
- Att servera till:
- tomater
- frukt
Gör så här
1
Rosta bröden enligt anvisningen på förpackningen.
2
Skölj och torka salladen. Hacka löken och dillen fint. Blanda keson med lök, dill och kapris, men spara lite till garnering.
3
Lägg salladsblad och keso-blandningen på två av
4
bröden. Låt sardinerna rinna av och lägg dem ovanpå. Strö på lite pepparmix och stick ner en limeskiva. Garnera med resten av lök, dill och kapris. Placera resterande bröd ovanpå.
5
Ät gärna en banan eller annan frukt efter, för att få riktig mättnad.