Du behöver

  • 2 stycken bröd för brödrosten
  • rucola- eller grönsallad
  • 1/2 liten rödlök
  • några dillkvistar
  • ca 150 g keso
  • 1 msk kapris
  • 1 burk (120 g) skinn- och benfria sardiner
  • pepparmix
  • limeskivor
  • Att servera till:
  • tomater
  • frukt

Gör så här

1
Rosta bröden enligt anvisningen på förpackningen.

2
Skölj och torka salladen. Hacka löken och dillen fint. Blanda keson med lök, dill och kapris, men spara lite till garnering.

3
Lägg salladsblad och keso-blandningen på två av

4
bröden. Låt sardinerna rinna av och lägg dem ovanpå. Strö på lite pepparmix och stick ner en limeskiva. Garnera med resten av lök, dill och kapris. Placera resterande bröd ovanpå.

5
Ät gärna en banan eller annan frukt efter, för att få riktig mättnad.