Du behöver

  • 8 skivor lantbröd
  • 2 dl lätt-creme fraiche
  • 2 sardellfiléer, hackade
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • salt och svartpeppar
  • 2 krukor romansallad
  • 100 g sockerärter
  • 4 kycklingfiléer
  • salt
  • 1 msk nymalen svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

1
Skär brödet i tärningar och rosta dem i ugnen i 12 minuter på 200 grader.

2
Blanda lätt-creme fraiche, sardeller och vitlök, smaka av med salt och peppar.

3
Strimla sallad och sockerärter och lägg i en skål. Vänd ner två matskedar av dressingen i salladen.

4
Salta kycklingfiléerna och klappa in svartpepparn. Bryn dem i het panna med olivolja. Efterstek dem i 10 minuter i ugnen på 200 grader.

5
Skär upp filéerna på längden och stick ner i salladen. Servera med brödkrutonger och dressing.