Du behöver
- 8 skivor lantbröd
- 2 dl lätt-creme fraiche
- 2 sardellfiléer, hackade
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- salt och svartpeppar
- 2 krukor romansallad
- 100 g sockerärter
- 4 kycklingfiléer
- salt
- 1 msk nymalen svartpeppar
- 1 msk olivolja
Gör så här
1
Skär brödet i tärningar och rosta dem i ugnen i 12 minuter på 200 grader.
2
Blanda lätt-creme fraiche, sardeller och vitlök, smaka av med salt och peppar.
3
Strimla sallad och sockerärter och lägg i en skål. Vänd ner två matskedar av dressingen i salladen.
4
Salta kycklingfiléerna och klappa in svartpepparn. Bryn dem i het panna med olivolja. Efterstek dem i 10 minuter i ugnen på 200 grader.
5
Skär upp filéerna på längden och stick ner i salladen. Servera med brödkrutonger och dressing.