Du behöver

  • 2 (ca 300 g) potatisar, skalade och tunt skivade
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 2 ägg
  • 2 msk vatten
  • salt
  • svartpeppar
  • Tillbehör:
  • tomat, skuren i mindre bitar
  • oliver
  • basilikablad
  • knäckebröd
  • råriven morot
  • honung

Gör så här

1
Fräs potatis och löksorter i oljan tills potatisen är mjuk. Rör ibland så att inte potatisen fastnar i pannan.

2
Vispa äggen med vattnet, salta och peppra. Häll äggsmeten över potatisen. Lyft lite så att den rinner ner i anrättningen. Låt stelna till krämighet.

3
Strö över tomat, oliver och basilika.


Kommentar:
Vid allergi välj glutenfritt knäckebröd.