Du behöver

  • 6 rödbetor, skurna i mindre bitar
  • 6 äpplen, skurna i klyftor
  • 6 potatisar, skurna i mindre bitar
  • 7 dl fiskbuljong
  • 1 gul lök, finhackad
  • 100 g rökt sidfläsk, skuret i små kuber
  • smör
  • salt, svartpeppar
  • 6 msk riven, färsk pepparrot
  • 6 msk crème fraiche
  • Tillbehör:
  • 6 bitar baguette
  • getost
  • 6 bitar (à 150 g) piggvar, grillade eller halstrade
  • kryddgrönt

Gör så här

1
Rödbetor, äpplen och potatis kokas mjuka i fiskbuljongen.

2
Bryn lök och fläsk. Lägg i soppan.

3
Smaka av med salt och peppar.

4
Rör pepparrot och crème fraiche. Salta och peppra.

5
Servera med tillbehören.