Du behöver
- 200-250 g fiskfilé av torsk, abborre eller strömming
- ströbröd
- salt
- citronpeppar
- 1-2 olivciabatta
- 1 klyfta isbergssallad
- 1 bifftomat
- ca 1–2 dl mager potatissallad
- 2 tsk kapris
- 1 msk hackad dill
- Till stekning:
- smör eller margarin
Gör så här
1
Skölj fiskfiléerna och låt dem rinna av väl. Ta bort benen.
2
Blanda ströbrödet med salt och citronpeppar. Välj glutenfritt ströbröd vid celiaki. Panera filéerna. Stek dem i matfettet, 2-3 minuter per sida, tills de är genomstekta.
3
Värm bröden och dela dem nätt och jämnt igenom. Välj glutenfritt bröd vid celiaki. Strimla isbergssalladen och skiva tomaten. Lägg isbergssalladen och tomaterna på brödens underdel. Klicka på potatissalladen och lägg på den nystekta fisken. Garnera med lite kapris och hackad dill.
4
Bjud direkt med till exempel lättöl.
Supersnabbt!