Du behöver
- 500 g grovmalen viltfärs
- 200 g fet fläskfärs
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- smör och/eller olja
- Getostsmör:
- 50 g smör
- 100 getost, finhackad
- 10 svarta oliver, finhackade
- 2 msk hackade pinjenötter
- Penne- och grönsaksmix:
- 500 g penne eller annan pasta, kokt
- 125 g rökt sidfläsk eller bacon, tärnat och brynt
- 200 g djupfrysta gröna ärter
- 4 tomater, skalade, urkärnade och tärnade
- 2 msk grovhackad basilika
Gör så här
1
Blanda färssorterna med salt och peppar. Forma till biffar och stek dem nästan klara.
2
Blanda ingredienserna till getost-smöret. Fördela över biffarna. Sätt in i 200 graders ugnsvärme tills osten smält.
3
Fräs ingredienserna till penne- och grönsaksmixen. Lägg upp av allt på heta tallrikar.