Du behöver

  • 500 g grovmalen viltfärs
  • 200 g fet fläskfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • smör och/eller olja
  • Getostsmör:
  • 50 g smör
  • 100 getost, finhackad
  • 10 svarta oliver, finhackade
  • 2 msk hackade pinjenötter
  • Penne- och grönsaksmix:
  • 500 g penne eller annan pasta, kokt
  • 125 g rökt sidfläsk eller bacon, tärnat och brynt
  • 200 g djupfrysta gröna ärter
  • 4 tomater, skalade, urkärnade och tärnade
  • 2 msk grovhackad basilika

Gör så här

1
Blanda färssorterna med salt och peppar. Forma till biffar och stek dem nästan klara.

2
Blanda ingredienserna till getost-smöret. Fördela över biffarna. Sätt in i 200 graders ugnsvärme tills osten smält.

3
Fräs ingredienserna till penne- och grönsaksmixen. Lägg upp av allt på heta tallrikar.