Du behöver

  • 4 port pasta
  • 1 bit (15 cm) kassler
  • 100 g färska champinjoner
  • margarin
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk torkad basilika
  • 2 dl grädde
  • några ananasringar
  • salt/peppar

Gör så här

1
Sätt pastan på kokning och gör såsen under tiden:

2
Skär kasslern i mindre stavar, skölj och skiva champinjerna.

3
Bryn kasslerstavarna i lite margarin. Tillsätt champinjonerna och pressa över vitlöksklyftorna. Rör om.

4
Häll över tomatkrosset och smula över basilika. Häll över grädden och låt allt puttra till dess att det är dags att sätta fram pastan på bordet. Skiva anansen i bitar och rör ned i grytan. Smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Tips! Kasslern kan utan vidare bytas ut mot räkor eller kycklingfilé, som exempel.