Du behöver
- 4 port pasta
- 1 bit (15 cm) kassler
- 100 g färska champinjoner
- margarin
- 2 vitlöksklyftor
- 1 burk krossade tomater
- 1 tsk torkad basilika
- 2 dl grädde
- några ananasringar
- salt/peppar
Gör så här
1
Sätt pastan på kokning och gör såsen under tiden:
2
Skär kasslern i mindre stavar, skölj och skiva champinjerna.
3
Bryn kasslerstavarna i lite margarin. Tillsätt champinjonerna och pressa över vitlöksklyftorna. Rör om.
4
Häll över tomatkrosset och smula över basilika. Häll över grädden och låt allt puttra till dess att det är dags att sätta fram pastan på bordet. Skiva anansen i bitar och rör ned i grytan. Smaka av med salt och peppar.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Tips! Kasslern kan utan vidare bytas ut mot räkor eller kycklingfilé, som exempel.