Du behöver

  • 300 g strimlat griskött
  • 1 påse (75 g) marinad Smoke honey (Santa Maria)
  • 1/2 msk (raps)olja
  • 1 påse (500 g) frysta wokgrönsaker classic
  • 3 msk sötsur chilisås
  • 2 msk vatten + 1 msk sojasås
  • kokt ris
  • 25 g solrosskott

Gör så här

1
Blanda kött och marinad i en bunke. Låt stå några minuter i rumstemperatur.

2
Hetta upp oljan i en wokpanna eller stekpanna med hög kant. Lägg i köttet, sätt fläkten på fullt ös, köttet stänker. Vänd med stekspade tills köttet fått stekyta.

3
Vänd då ner grönsakerna. Häll på en sås av hoprörd chilisås, vatten och soja. Sjud under lock 3 minuter. Vänd om och lägg upp på tallrikar på en bädd av kokt ris. Garnera med solrosskott.