Du behöver

  • 200 g djupfrysta skalade räkor
  • 4 bitar (ca 50 g) djupfryst surimi (crab sticks)
  • 1 burk (250 g) musslor i vatten
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 tsk curry
  • 2 krm salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • 2 äggvitor

Gör så här

1
Tina räkor och surimi enligt förpackningens anvisning. Skär surimin i mindre bitar. Låt musslorna rinna av.

2
Fördela skaldjuren i 4 ugnssäkra portionsformar. Smaksätt lätt-crème fraichen med curry, salt och peppar. Vispa äggvitorna till ett riktigt fast skum, gärna med elvisp. Vänd ner äggvitorna i crème fraichen och fördela blandningen på skaldjuren.

3
Gratinera mitt i ugnen i 250 grader 6-8 minuter. Servera genast med bröd till.