Du behöver

  • 1 st fiskpudding
  • 1 msk smör eller margarin
  • 300 g frysta potatistärningar
  • 1 dl rödbetor tärnade inlagda
  • 1 st salladslök skivad

Örtagårdssås:

1 dl örtagårdssås
2 msk hackad persilja

Gör så här

1
Skiva fiskpuddingen tjockt. Stek skivorna i stekpanna eller grillpanna tills de är genomvarma och fått gyllene stekyta.

2
Koka potatistärningarna precis mjuka, frysta behöver

3
3-5 minuter. Sila och ånga av. Blanda med avtorkade röd-betstärningar och salladslök.

4
Blanda den färdiga örtagårdssåsen med persilja. Eller laga såsen själv. Servera fiskpuddingsskivorna med potatissallad och sås.

5
Tips Hemgjord örtagårdssås: Rör samman 1 msk majonnäs med 3/4 dl matlagningsyoghurt och smula i 1 tsk torkade franska örter. Smaka av med salt och rör ner färskhackad persilja.