Du behöver
- 5 kalla, kokta potatisar
- 1 burk ansjovisfiléer, finhackade
- 100 g räkor utan skal, finhackade
- 1/2 dl hackad dill
- 2 msk kapris
- 1 msk olivolja
- 1 krm nymalen svartpeppar
- 6 skivor fullkornsbröd
- sallad
- crème fraiche
- dillkvistar
Gör så här
1
1. Mosa potatisarna med en gaffel. Tillsätt ansjovis, räkor, dill, kapris, olivolja och svartpeppar. Blanda till en smet.
2
2. Tryck ut runda skivor ur fullkornsbrödet. Låt stansringen sitta kvar och fyll smet upp till kanten. Tryck loss pucken underifrån och lägg på tallrik. Saknas stansringar kan du bara bre smeten på en skiva bröd.
3
3. Servera med lite blandad sallad och en klick crème fraiche, garnera med en dillkvist.