Du behöver
- 2 st skinkschnitzel stora skivor
- salt
- svartpeppar
- smör eller margarin, till steknnig
Fyllning:
1 st äpple syrligt
2 tsk honungssenap fransk
Sky:
buljong eller vin
1 msk kapris
Gör så här
1
1. Dela köttskivorna och banka dem lätt med handen. Krydda dem på båda sidor med salt och nymalen svartpeppar
2
2. Skala och riv äpplet på rivjärnets grövsta sida. Bred senapen över köttskivorna. Fördela det rivna äpplet ovanpå.
3
3. Rulla ihop köttet på längden till en smal rulle. Fäst skarven med tandpetare.
4
4. Stek köttet i lite matfett. Beräkna 4-5 minuter tills det är genomstekt och har fin färg runt om.
5
5. Ta upp köttet och vispa ur stekpannan med en skvätt buljong eller vin.
6
6. Servera köttet med skyn, klyftpotatis och kokt broccoli.
Serveras med klyftpotatis och broccoli.