Du behöver

  • 2 st skinkschnitzel stora skivor
  • salt
  • svartpeppar
  • smör eller margarin, till steknnig

Fyllning:

1 st äpple syrligt
2 tsk honungssenap fransk

Sky:

buljong eller vin
1 msk kapris

Gör så här

1
1. Dela köttskivorna och banka dem lätt med handen. Krydda dem på båda sidor med salt och nymalen svartpeppar

2
2. Skala och riv äpplet på rivjärnets grövsta sida. Bred senapen över köttskivorna. Fördela det rivna äpplet ovanpå.

3
3. Rulla ihop köttet på längden till en smal rulle. Fäst skarven med tandpetare.

4
4. Stek köttet i lite matfett. Beräkna 4-5 minuter tills det är genomstekt och har fin färg runt om.

5
5. Ta upp köttet och vispa ur stekpannan med en skvätt buljong eller vin.

6
6. Servera köttet med skyn, klyftpotatis och kokt broccoli.


Kommentar:
Serveras med klyftpotatis och broccoli.