Du behöver

  • 250 g färdig salladskyckling, (halv)tinad
  • ca 2 dl korma eller annan färdig currysås
  • saften av 1/2 limefrukt
  • 1 grov morot
  • 1 msk hackade korianderblad
  • 2 runda tunnbröd

Gör så här

1
Värm kycklingen i såsen, smaka av med limesaft.

2
Hyvla/skiva skalad morot tunt, mikra övertäckt i bottenskyla vatten på full effekt ca 2 minuter.

3
Blanda koriander i såsen, vänd i morotsskivorna.

4
Vrid tunnbröden till strutar, fäst med snöre eller alfolie.

5
Fyll strutarna med kycklingsås.


Kommentar:
Om du vill ändra:
Koriander kan bytas mot persilja. Byt lime mot citron. Byt tunnbröd till tortillas som är glutenfria.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows