Du behöver

  • 4 st lammskivor att grilla eller steka
  • salt svartpeppar
  • 1 dl smålök förvälld och halverad
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • kanelhonung (eller honung plus lite kanel)

Gör så här

1
Skrapa skivorna fria från benflis och salta och peppra dem på bägge sidor. Bryn dem och löken till fin färg i olja och smör på ganska hög värme (eller pensla dem med olja och grilla dem) När de är nästan färdiga ska värmen sänkas och köttet penslas med kanelhonung. Låt eftersteka på svag värme under lock ca 5 minuter.

2
Servera med couscous beredd enligt förpackningen. När den ska röras om blandas ca 1 dl russin i. Honungsyoghurt passar fint till.


Kommentar:
Välj ris istället för couscous, så blir rätten helt glutenfri.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows