Du behöver
-   1 paket djupfrysta räkor utan skal (200 g) eller 400 g med skal
 2 klyftor vitlök
 1 msk smör
 2 tsk curry
 1 dl crème fraîche
 3/4 dl vatten
 dill till garnering
 Till servering:
 couscous
 bladsallat med pressad citron
Gör så här
1
                Halvtina frysta räkor och skala dem, om de har skal.
            
2
                Skala vitlöksklyftorna och fräs dem i smöret långsamt, utan att de tar färg, cirka 5 minuter. Ta upp och kasta klyftorna. Tillsätt curry och rör om väl. Smält ner crème fraîche och häll i vatten. Låt koka upp. Lägg i räkorna. Låt såsen bli het, men den får inte sjuda/koka mer.
            
3
                Följ instruktionerna på couscousförpackningen. De förångade tar 5 minuter att tillaga. Lägg upp couscous på två varma tallrikar och fördela räksåsen.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            






