Du behöver
Polenta:
                                                              1 l vatten
                                                              1/2-1 tsk salt
                                                              1 krm svartpeppar
                                                              2.5 dl polenta                       (200 g)
                                                              1.5 tsk pepparmynta                       torkad
                                                                olivolja
                                                                salt                       grovt
Rostade grönsaker:
                                                              500 g squash
                                                              300 g broccoli
                                                              2.5 msk olivolja
                                                              1 msk ingefära                       finhackad färsk
                                                                salt                       grovt
Rödbetspesto:
                                                              1 st rödbeta                       medelstor rå
                                                              1 dl sötmandel
                                                              2 st vitlöksklyftor
                                                              1 dl basilika                       färsk hackad
                                                              1 dl persilja                       färsk hackad
                                                              2.5 dl olivolja                       mild
                                                              1 dl parmesanost                       färskriven
Fänkålssky:
                                                              1 st fänkålsstånd                       ca 250 g
                                                              2 dl mellangrädde
                                                              0.5 tsk salt
                                    

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Receptet är till största delen inspirerat av en måltid på The Sugar Club, Warwick Street, Soho, i London (se IK 4/99).