Du behöver

  • ägg
  • 2 msk mjölk
  • 2 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar malen
  • 1 msk smör
  • 1 dl bladspenat grovhackad och tinad
  • 2 msk crème fraîche

Gör så här

1
Knäck äggen och vispa dem med mjölken i en bunke. Tillsätt salt och peppar, rör om. Smält smöret i stekpannan på medelvärme och häll i smeten.

2
Grädda omeletten på medelvärme, stick hål i den med en gaffel under tiden, så att ogräddad smet kommer i kontakt med pannans värme. När omeletten stelnat i gaffelfösta skrynklor för man över den på en tallrik.

3
Värm spenaten hastigt på hög värme i stekpannan, lägg den på omeletten, klicka på lite crème fraîche och rulla omeletten runt fyllningen.

4
Servera med smörgås med något köttpålägg.