Du behöver
- 200 g lammfärs
 - 2 krm salt
 - (1 msk kallt vatten)
 - 2 tsk fempeppar (pepparblandning)
 - 1/2 msk olja
 - 1/2 msk smör
 
Gör så här
1
                Blanda färsen med salt och eventuellt en aning vatten som binder om färsen har svårt att hålla ihop. Forma två stora hamburgare.
            
2
                Grovkrossa fempeppar – eller bara svartpeppar om du så vill – och klappa in på biffarnas båda ytor. Genomstek biffarna i stekpanna i olja och smör.
            
3
                Gör i förväg en sallad av 200 g strimlad vitkål som mikras med 1 msk vatten på full effekt i 4 minuter. Sila av vattnet och krydda med 1 msk strimlade färska salviablad, eller 1 tsk torkad salvia, 1-2 strimlade feferoni samt dressing av 1 msk balsamvinäger + 1 msk olja.
            
4
                Servera salladen ljummen med klyftpotatis till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







