Att dricka
Tilltugg
Julbordet
Gravad lax med lime och ingefära
Kycklingköttbullar
Rödbetssallad med äpple
Brysselkål med brynt smör
Rotsellerigratäng med spenat och ost
Lammpaté
Revbensspjäll med sticky glaze
Saffranspannkaka med sylt och grädde
Att samlas kring ett julbord med vällagad mat är en skön tradition. Vi bjuder på fräscha klassiker och blivande julfavoriter.

Gravad lax med lime och ingefära
Kycklingköttbullar
Rödbetssallad med äpple
Brysselkål med brynt smör
Rotsellerigratäng med spenat och ost
Lammpaté
Revbensspjäll med sticky glaze
Saffranspannkaka med sylt och grädde

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.