Du behöver

    20 bitar:
  • 300 g smör
  • 5 dl brunt farinsocker strö
  • 2 dl kakao
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 ägg
  • Fyllning:
  • 200 g minimarshmallows
  • 1 burk dulce de leche
  • 175 g salta jordnötter
  • Garnering:
  • 300 g mörk choklad
  • 1 dl hackade salta jordnötter
  • minimarshmallows
  • Ugn: 175°

Gör så här

1

Smält smöret i en kastrull. Blanda farinsocker, kakao, mjöl, vaniljsocker och salt i en skål. Rör i smöret och äggen och blanda om väl till en jämn smet.

2

Häll smeten i en form, 20x30 cm klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i 20 minuter.

3

Ta ut formen och strö över marshmallows. Grädda i 10 minuter till. Låt kakan svalna.

4

Fyllning: Rör ihop dulce de leche och jordnötter och bred över kakan.

5

Garnering: Smält chokladen över vattenbad och bred över kakan. Strö över jordnötter och marshmallows och låt chokladen stelna. Skär i rutor.