Du behöver
- 
                      4 portioner:
 - 2 dl vatten
 - 1 dl strösocker
 - ½ dl ättiksprit, 12 %
 - 1 tsk salt
 - 1 lagerblad
 - 200 g portabellosvamp
 - 1 rödlök Sås:
 - 1 dl crème fraiche
 - ½ dl majonnäs
 - 1 finhackad röd chili
 - 2 msk hackad dill
 
Gör så här
1
Koka upp vatten, socker, ättiksprit, salt och lagerblad.
2
Ansa svampen och skär den i sillstora bitar. Skala löken och dela den i klyftor.
3
Häll den varva lagen över svamp och lök. Låt stå i kylen över natten.
4
Sås: Blanda crème fraiche, majonnäs, chili och dill. Låt svamp och lök rinna av och blanda med såsen. Låt dra över natten.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






