Du behöver
- 
                      36 stycken
 - 50 gram jäst
 - 3 deciliter vatten
 - 3 deciliter mjölk
 - 1 tesked salt
 - 1 matsked ljus sirap
 - 0.5 deciliter rapsolja
 - 14 deciliter vetemjöl Fyllning
 - 2 deciliter tomatsås
 - 240 gram strimlad rökt skinka
 - 300 gram riven ost
 - 4 matskedar torkad oregano Topping
 - färsk oregano
 - flingsalt Ugn: 250°
 
Gör så här
Smula ner jästen i en skål. Värm vatten och mjölk till 37°. Häll det över jästen och rör om tills den lösts upp.
Tillsätt salt, sirap, olja och det mesta av mjölet. Arbeta degen väl i maskin i 5 minuter och låt jäsa övertäckt i 40 minuter.
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 2 bitar. Kavla ut varje till en platta, 45 x 33 cm.
Fyllning: Bred på tomatsås och lägg på skinka. Strö på ost och oregano och rulla ihop från långsidan.
Skär rullen i skivor och ställ med snittytan uppåt på en plåt med bakplåtspapper. Jäs övertäckta i 30 minuter.
Topping: Pensla bullarna med vatten. Strö på hackad oregano och flingsalt.
Grädda mitt i ugnen i 8–10 minuter.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






