Du behöver
- 
                      4 portioner
 - 1 stycken gul lök
 - 2 stycken vitlöksklyftor
 - 1 stycken röd chilifrukt
 - olivolja till stekning
 - 3 matskedar tomatpuré
 - 6 deciliter vatten
 - 1 deciliter vispgrädde
 - 2 stycken grönsaksbuljongtärningar
 - saft av en halv apelsin
 - en halv kruka basilika, hackad
 - 1 teskedar chiliflakes
 - 2 burkar hela skalade tomater, à 400 g
 - 250 gram tortellini med ostfyllning Topping
 - riven parmesan
 - hackad basilika
 - rivet apelsinskal
 
Gör så här
1
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och finhacka chilin. Fräs löken och chilin i olja i en rymlig kastrull utan att de får färg.
2
Tillsätt tomatpuré. Rör om och fräs 1 minut till. Tillsätt vatten, grädde, buljongtärning, apelsinsaft, apelsinskal, basilika, chiliflakes och tomater. Koka i 10–12 minuter.
3
Koka tortellinin enligt anvisningarna på förpackningen.
4
Mixa soppan med stavmixer. Smaka av. Vänd ner den kokta tortellinin.
5
Topping: Toppa med parmesan, basilika och apelsinskal.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






