36 stycken
Du behöver
- 150 g smör
 - 4 dl vetemjöl
 - 1.5 dl strösocker
 - 3 msk sirap
 - 1.5 tsk vaniljsocker
 - 1.5 tsk bakpulver
 
Tosca
20 g smör
0.5 dl strösocker
0.5 dl vispgrädde
2 msk ljus sirap
2 tsk vetemjöl
1 dl kokos
Ugn: 200°
Gör så här
1
Blanda smör, mjöl, socker, sirap, vaniljsocker och bakpulver till en deg. Låt vila i kylen i 20 minuter.
2
Tosca: Blanda smör, socker, grädde, sirap och mjöl i en kastrull. Koka någon minut. Ta av värmen och rör i kokos. Låt vila ett par minuter.
3
Dela degen i 3 bitar och rulla ut längder, lika långa som plåten. Gör en längsgående fördjupning i längderna och fyll med toscasmet.
4
Grädda mitt i ugnen i 12 minuter. Låt kakorna svalna och skär i sneda bitar.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






