Du behöver
- 1.5 l blåbär och hallon
 - 1 dl strösocker
 - 2 msk majsstärkelse Maizena
 
Smuldeg:
                                                              0.75 dl strösocker
                                                              1.5 dl vetemjöl
                                                              1.5 dl havregryn
                                                              100 g smör
                                                              1 dl hasselnötter 
Servera med:
vaniljsås
Ugn: 225°
Gör så här
1
Blanda bär, socker och majsstärkelse och lägg i en pajform.
2
Smuldeg: Blanda socker, mjöl och havregryn i en skål. Finfördela smöret i blandningen. Blanda i grovt hackade nötter. Strö smuldegen över bären. Grädda i ca 25 minuter. Servera med vaniljsås.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






