Du behöver
12 bitar
                                                              2.5 dl vetemjöl
                                                              2 msk strösocker
                                                              125 g smör 
Fyllning:
                                                              3 st ägg
                                                              2 dl strösocker
                                                              2 tsk vaniljsocker
                                                              0.5 dl vetemjöl
                                                              2 st citron                       rivet skal
                                                              1.25 dl pressad citron 
Garnera med:
                                                                florsocker
                                                                vispgrädde
                                                                citronklyftor 
Ugn: 200°
Gör så här
Arbeta ihop mjöl, socker och smör till en deg, gärna i matberedare. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda i 10 minuter.
Fyllning: Rör ihop ägg, socker och vaniljsocker. Vispa i mjöl, citronskal och -saft och häll i formen. Grädda i 15 minuter. Kakan ska vara lite lös. Låt kallna innan servering.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






