Du behöver
- 500 g tigerräkor råa
 
Marinad:
                                                              0.5 dl sweet chilisås
                                                              1 msk ketjap manis                       indonesisk soja
                                                              1 tsk fisksås                       asiatisk
                                                              2 msk olja
                                                              0.5 st lime                       pressad saft
                                                                salt                       ev
Servera med:
limeklyfta
Gör så här
1
                Skala räkorna, men spara den yttersta delen av stjärten.
            
2
                Marinad: Blanda sweet chilisås, ketjap manis, fisksås, olja och pressad lime i en påse. Lägg i räkorna och bland om dem i marinaden. Förslut påsen och marinera 1 timme.
            
3
                Ta upp räkorna och trä upp dem på dubbla grillspett. Grilla över glöd 2–3 minuter runt om. Salta ev och servera med limeklyftor att pressa över spetten.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






