Det här behövs för 16-18 bitar:

Du behöver

  • 12 skivor längdskuret vitt formbröd

Fyllning 1+3:

2 burkar tonfisk
1 ½ dl majonnäs
2 dl crème fraîche
2 msk chilisås
2 msk senap svensk
salt peppar

Fyllning 2:

1 tub böcklingkräm
3 hårdkokta ägg
1 liten knippa dill

Garnering:

2 dl majonnäs
ca 10 skivor rökt lax
750 g räkor med skal
1–2 kiwifrukter
4 cocktailtomater
gurka
persilja, dill

Gör så här

1
Låt tonfisken rinna av. Smula sönder den. Rör samman tonfisken med majonnäs, creme fraiche, chilisås, och senap till fyllning 1 och 3.
2
Lägg tre brödskivor som botten och bred cirka hälften av tonfiskkrämen över. Täck med tre nya skivor bröd på andra ledden.
3
Bred böcklingkrämen över brödet. Skala och hacka äggen. Fördela dem ovanpå. Klipp över dill. Täck med tre skivor bröd som läggs parallellt med de första.
4
Bred resterande tonfiskkräm över. Täck med de tre sista brödskivorna parallellt med andra lagret. Putsa kanterna. Bred majonnäs runtom och över hela tårtan. Garnera.