Test av torrschampo

Några tryck på flaskan och håret blir som nytvättat – i vissa fall. Icakuriren har testat sex torrschampon. Läs minitestet av torrschampo.

Så här testade vi

  • Produkterna är testade enligt tillverkarnas anvisningar.
  • Medlen är testade av konsumentreporter Kersti Byström och
    journalisterna Anna Vorne och Hanna Göransson.
  • Produkterna är inköpta i juni 2012 i Stockholmsområdet.
  • Priset är det vi betalade i butik.

Test av torrschampo
Test av torrschampo
Test av torrschampo. Foto: Erik Hedman

Ett bra torrschampo är en vardaglig välsignelse för alla som snabbt vill ge håret en ny fräschör. Alla sex produkter som ingår i testet fungerar, men mer eller mindre bra. Några produkter gör håret klibbigt, andra gör det mer lättstylat.
Deltagarna i testet hade olika uppfattningar om hur de olika produkterna doftade. “Rengöringsmedel” och “billig parfym” var några omdömen men åsikterna gick isär. Ett tips är därför att provlukta i affären om möjligt.
Flaskorna från Proffs, Lee Stafford och Kisby är små och perfekta att ta med i handväskan eller träningsbagen och på resa. Några märken har speciella torrschampon för brunetter, också ett klart plus.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top