Skicka in ditt allra bästa recept!

Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.

Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.

Vinn vacker duk!

Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.

Du behöver

  • 1 förpackning färdiga marängbottnar
  • 2 förpackningar vaniljvisp
  • 1 ägg
  • 1 dubbel daimchoklad
  • Garnering
  • Daimchoklad
  • Bär

Gör så här

1

Lägg en marängbotten i en form med löstagbar kant.

2

Vispa samman vaniljvispen och ägget.

3

Krossa den andra marängbottnen och rör ner den i smeten.

4

Hacka daimchokladen fint och rör ner den i smeten, spara lite till garnering.

5

Häll blandningen i formen och frys in i minst 4 timmar.

6

Garnering: Garnera glasstårtan med daimchoklad och bär.