Du behöver

Botten

100 g smör
1,5 pkt Homestyle Cookies Soft Inside kakor från Marabou

Fyllning

300 g vit choklad
170 g daim
2 dl vispgrädde
600 g färskost
1 dl strösocker
0.5 msk vaniljsocker

Topping

100 g ljus choklad
0,5 burk dulce de leche ca 200 gr

Garnering

1 dl hallon
röda vinbär
ätliga blommor

Gör så här

1

Botten Smält smöret i en kastrull och ställ åt sidan. Dela kakorna och mixa sönder dem till smulor i en matberedare. Blanda smör och kaksmulor till en massa och tryck ut i en smord form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter. Både botten och kanter ska kläs med bakplåtspapper. Låt formen stå i kylen under tiden som du gör fyllningen.

2

Fyllningen Dela chokladen i mindre bitar och smält över vattenbad. Grovhacka daimchokladen. Vispa samman grädden kraftigt men så att den går att röra. Vispa samman färskost och socker i en annan bunke. Vänd ner den smälta chokladen och vispa samman. Vänd ner den vispade grädden med luftiga tag och tillsätt hackad daim. Bred ut fyllningen över bottnen och frys i minst 5 timmar.

3

Topping Dela chokladen i mindre bitar. Smält den över vattenbad och rör samman med den karamelliserade mjölken. Låt svalna. Häll kolasåsen över den kalla kakan. Garnera med bär och blommor och servera.