Du behöver
- 4 prt jasminris
 - 1 tsk salt vatten
 - 4 st kryddnejlikor
 - 1 st purjolök
 - 2 msk olja neutral
 - 3 msk curry
 - 3 msk vetemjöl
 - 1 st kokosmjölk
 - 1 st persikor i klyftor och spad
 - 1 tsk salt
 - kajennpeppar ett par duttar
 - 400 g kycklingbröst
 
Gör så här
1
                Koka riset i saltat vatten enligt påsens instruktion, låt kryddnejlikorna koka med.
            
2
                Kvarta och grovskiva purjon, skölj bitarna noga i sil. Skaka av och fräs i gryta med olja, medelvärme räcker, 5 minuter. Rör i curry, fräs ett par minuter till, och blanda sedan i mjölet. Rör om och späd med kokosmjölk och spadet från fruktburken. Låt småputtra under lock 5 minuter och smaka sedan av med salt och kajenn. Skiva kycklingfiléerna tunt och blanda ner i såsen. Låt småputtra med locket på glänt 5 minuter, rör om och smaka av igen. Vänd allra sist i fruktbitarna.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde: 556 kcal, 19 g fett, 66 g kolhydrater, 3 g fibrer