Du behöver
- 4 prt spagetti
- 400 g rå salsicciakorv
- 2 st vitlök tunnskivade
- 1 st röd chili urkärnad, finhackad
- 1 st kvist rosmarin bladen
- 10 st körsbärstomater sköljda
- parmesanost färskriven
Gör så här
1
Koka spagettin i välsaltat vatten.
2
Dra skinnen av korvarna och fördela ner korvköttet i en stor het stekpanna. Stek det till fin färg, sänk värmen och tillsätt sedan vitlök, chili och rosmarin. Stek ytterligare några minuter men se till att vitlöken inte bränns.
3
Kläm kärnorna ur tomaterna, riv i bitar och lägg ner i pannan. Häll den avrunna pastan i pannan och blanda om. Servera med nyriven parmesanost.
Näringsvärde: Kcal 585, Fett 23 g, Kolhydrater 58 g, Fibrer 4 g