Du behöver

  • 4 prt spagetti
  • 400 g rå salsicciakorv
  • 2 st vitlök tunnskivade
  • 1 st röd chili urkärnad, finhackad
  • 1 st kvist rosmarin bladen
  • 10 st körsbärstomater sköljda
  • parmesanost färskriven

Gör så här

1
Koka spagettin i välsaltat vatten.

2
Dra skinnen av korvarna och fördela ner korvköttet i en stor het stekpanna. Stek det till fin färg, sänk värmen och tillsätt sedan vitlök, chili och rosmarin. Stek ytterligare några minuter men se till att vitlöken inte bränns.

3
Kläm kärnorna ur tomaterna, riv i bitar och lägg ner i pannan. Häll den avrunna pastan i pannan och blanda om. Servera med nyriven parmesanost.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 585, Fett 23 g, Kolhydrater 58 g, Fibrer 4 g