Du behöver

  • 500 g fiskfilé t ex torsk
  • 0.5 st purjolök
  • 5 dl Kelda sparrissoppa
  • 200 g grön sparris fryst
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk färsk dragon hackad alt torkad dragon
  • 0.5 st citron rivet skal av
  • salt och peppar

Gör så här

1
Skär fisken i stora bitar. Skiva purjon, fräs den i smör i en panna med höga kanter i cirka 2 minuter.

2
Häll på soppan och tillsätt sparris samt lite saft av citron. Låt få ett uppkok. Sänk genast värmen och lägg i fisk och dragon. Låt sjuda i 3–4 minuter tills fisken är genomkokt.

3
Smaka av med salt och peppar. Strö över dragon och rivet skal av citron. Servera med kokt potatis.


Kommentar:
Näringsvärde: kcal 446, fett 14 g, kolhydrater 39 g, fibrer 6 g