Du behöver
- 2.5 st gula lökar
 - smör
 - 1 tsk strösocker
 - 1.5 msk ättika 12 %
 - salt och nymalen vitpeppar
 - 2 msk hackad dill
 - 600 g torskfilé
 - salt
 - rågmjöl
 
Till servering
                                                                citronklyftor
                                                                potatis                       kokt eller pressad
                                    
Gör så här
1
                1 Skala och skiva löken. Stek den i smör på medelvärme i 7–8
            
2
                minuter, tillsätt socker och ättika, låt fräsa ytterligare någon minut. Salta och peppra, blanda i dill.
            
3
                2 Salta fiskfiléerna och vänd dem i rågmjöl. Stek dem 2 minuter på varje sida i brynt smör.
            
4
                3 Servera med den syrade löken, citronklyftor och kokt eller pressad potatis.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde
Kcal 428, Fett 13 g, Kolhydrater 44 g, Fibrer 5 g