Du behöver
- broccoli (250 g)
- 1 st vitlöksklyfta liten
- 200 g färskost light
- 0.5 dl mjölk
- 1 st ägg
- 2 dl parmesanost finriven
- 400 g pasta t ex taglioni
- 60 g salami strimlad
- salt, svartpeppar
Till servering
4 st äggulor
parmesanost nyriven
Gör så här
1
1 Skär loss broccolibuketter från stocken, halvera stora bitar. Skiva stocken.
2
2 Skala och finriv vitlöken. Vispa ihop färskost, mjölk, ägg, parmesan och vitlök i en bunke.
3
3 Koka pasta och broccoli tillsammans i väl saltat vatten (förutsatt att pastan är färsk). Häll av i durkslag och häll sedan tillbaka i kastrullen.
4
4 Ge färskostblandningen ett uppvisp och häll det över pastan. Tillsätt salami och blanda mycket väl. Servera genast med äggula och parmesan.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Näringsvärde
Kcal 544, Fett 26 g, Kolhydrater 47 g, Fibrer 4 g