Du behöver
- 400 g kall Kronfågels kycklingfärs
 - Smör till stekning
 - ¾-1 tsk salt
 - Ca 1 krm vitpeppar
 - 2 äggulor
 - ½-3/4 dl vispgrädde
 - Tillbehör:
 - Potatismos hemlagad el. pulver
 - Gröna ärter
 - Lingon
 
Gör så här
1
                Fördel är att ha alla ingredienser kalla. Färsen blandas med kryddor. Blanda färsen med grädde, lite i taget. Arbeta in en äggula en i sänder. Forma färsen till 8 biffar på en vattensköljd skärbräda. Stek dem ett par minuter på varje sida tills de är genomstekta. Servera med potatismos, små gröna ärter och lingon.
            
2
3
                Smaklig måltid!
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







