Du behöver

  • 150 g röd paprika
  • 125 g broccolitoppar
  • 2 schalottenlökar
  • 2 dl korma koksås
  • ca 1 dl vatten
  • saft av 1 lime
  • 1/2 tsk salt
  • 200 g tofu i slattar, eller quornbitar
  • 1 dl matyoughurt
  • limeskal av 1/2 lime, salt
  • 10 (pistage)nötter, hackade

Gör så här

1
Rensa och dela paprikan i bitar. Koka paprika, broccoli och skalade, halva lökar 3-5 minuter i lättsaltat vatten. Sila av.

2
Blanda kormasåsen med vatten till önskad såskonsistens i en kastrull. Koka upp. Smaka av med lime och salt. Vänd ner paprika, broccoli, lök och tofu eller quorn.

3
Garnera med en yoghurtklick avsmakad med rivet limeskal och salt samt hackade (pistage)nötter. Servera med ris.