Du behöver

  • 500 g blandfärs
  • 3 schalottenlökar, hackade
  • 1 stor grön paprika, grovhackad
  • 1/2 dl hoisinsås
  • 2 msk matolja (rapsolja)
  • 2 msk ketchup
  • 300 g frysta sommargrönsaker
  • 1 tsk salt
  • Tillbehör
  • potatismos
  • tunnbröd eller tortillabröd

Gör så här

Blanda färs, lök och paprika lätt i en bunke. Häll över hoisinsås och låt dra i 10 minuter. Rör om ytterligare och bryn i matolja i stekpannan. Tillsätt ketchup och sommargrönsaker. Sjud under lock cirka 10 minuter. Ta av locket och låt sjuda ytterligare några minuter så att lite mer vätska ångar bort. Smaka av med salt. Bred ut varm potatismos på tunnbröd, skeda på färs och rulla ihop till en klämma.