Du behöver

  • 4 portionsbitar färsk sej, delade på längden
  • 1 citron, pressad
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 8 skivor parmaskinka
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 3 msk messmör

Gör så här

1
Sätt ugnen på 200 grader.

2
Dressa de 8 fiskbitarna med pressad citron och ringla över lite olivolja. Salta och peppra.

3
Svep in fisken i parmaskinkan. Lägg i ugnsfast form en bit ifrån varandra och stek dem klara i ugn, cirka 15 minuter.

4
Koka upp grädden och ta från värmen. Tillsätt kalvfond och vispa i messmöret, klart! Servera fisk och sås med ugnsstekt eller kokt potatis.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 407, Fett 11 g, Kolhydrater 42 g, Fibrer 2 g