Du behöver

  • 2 kycklingburgare à 100 g
  • 2 tsk olja
  • 2 källarfranska eller liknande
  • 50 g mozzarellaost
  • 1 röd paprika, skuren i stora bitar
  • lite färsk gräslök
  • 4 körsbärstomater
  • 4 peperoni
  • 2 grillspett i trä
  • Tillbehör
  • Stekt potatis eller ris

Gör så här

1
Stek kycklingburgarna enligt förpackningens anvisningar i lite olja.

2
Dela brödet på mitten och placera ut brödbottnen på tallrik. Lägg mozzarella på hamburgaren i slutet av stekningen. Låt även paprikan ta lite färg i pannan.

3
Lägg burgarna med ost på brödet, placera paprikan ovanpå. Lägg rikligt med gräslök ovanpå innan brödlocket sätts på.

4
Trä tomater och peperoni på varsitt spett och servera tillsammans med burgaren. Servera gärna tillsammans med stekt potatis eller ris.


Kommentar:
Supersnabbt!