Du behöver
- 2 kycklingburgare à 100 g
- 2 tsk olja
- 2 källarfranska eller liknande
- 50 g mozzarellaost
- 1 röd paprika, skuren i stora bitar
- lite färsk gräslök
- 4 körsbärstomater
- 4 peperoni
- 2 grillspett i trä
- Tillbehör
- Stekt potatis eller ris
Gör så här
1
Stek kycklingburgarna enligt förpackningens anvisningar i lite olja.
2
Dela brödet på mitten och placera ut brödbottnen på tallrik. Lägg mozzarella på hamburgaren i slutet av stekningen. Låt även paprikan ta lite färg i pannan.
3
Lägg burgarna med ost på brödet, placera paprikan ovanpå. Lägg rikligt med gräslök ovanpå innan brödlocket sätts på.
4
Trä tomater och peperoni på varsitt spett och servera tillsammans med burgaren. Servera gärna tillsammans med stekt potatis eller ris.
Supersnabbt!