Du behöver

  • 2 rödlökar
  • 1/2 msk (oliv)olja
  • 1–2 squash, gula eller gröna
  • 2 paprikor
  • grovsalt, svartpeppar
  • kajennpeppar
  • 600 g tinade laxfärsbullar
  • 2 msk (oliv)olja
  • 1/2 kruka persilja

Gör så här

1
1 Skala och grovtärna löken, låt den småputtra i oljan i stekpannan på knapp medelvärme. Ta upp.

2
2 Skölj och grovbita squash och paprika, salta och peppra.

3
3 Ta upp och stek laxbullarna enligt paketets anvisning. Dofta en aning kajennpeppar över bullarna under

4
stekningen.

5
4 Mortla eller mixa 2 matskedar olja med persiljeblad, ett par nypor grovsalt och nymalen peppar till en grön olja.

6
Servera med spenatpasta. Fördela persiljeoljan droppvis på portionerna och vänd om.


Kommentar:
Omega-3!