Du behöver
- 2 rödlökar
- 1/2 msk (oliv)olja
- 1–2 squash, gula eller gröna
- 2 paprikor
- grovsalt, svartpeppar
- kajennpeppar
- 600 g tinade laxfärsbullar
- 2 msk (oliv)olja
- 1/2 kruka persilja
Gör så här
1
1 Skala och grovtärna löken, låt den småputtra i oljan i stekpannan på knapp medelvärme. Ta upp.
2
2 Skölj och grovbita squash och paprika, salta och peppra.
3
3 Ta upp och stek laxbullarna enligt paketets anvisning. Dofta en aning kajennpeppar över bullarna under
4
stekningen.
5
4 Mortla eller mixa 2 matskedar olja med persiljeblad, ett par nypor grovsalt och nymalen peppar till en grön olja.
6
Servera med spenatpasta. Fördela persiljeoljan droppvis på portionerna och vänd om.
Omega-3!