Du behöver

  • 6 st potatis
  • 2 tsk salt
  • 2 st paprikor gröna
  • 2 st gula lökar
  • margarin
  • 500 g köttfärs
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 st burkar champinjoner små burkar, skivade
  • 2 dl grädde
  • 2 msk senap (gärna dijon)
  • 2 msk soja

Gör så här

1
Skala och strimla potatisen och lägg den i en ugnsfast form. Salta.

2
Fräs paprikan och den hackade löken i en stekpanna. Lägg ovanpå potatisen. Smula köttfärsen och lägg överst. Salta och peppra. Rör ihop champinjoner, grädde, senap och soja. Häll smeten över köttfärsen.

3
Sätt formen i 200 grader varm ugn i cirka 1 timme.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.