Du behöver
- 4 små rågbullar eller källarfranskor
- 200 g nötfärs
- 1 liten gul lök, finhackad
- 1 burk krossade tomater
- 1 burk kidneybönor, avrunna och sköljda
- lite olivolja till stekning
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 dl riven ost
- Garnityr:
- färsk basilika
Gör så här
1
Sätt ugnen på 175 grader.
2
Skär av toppen på rågbullarna och spara locken. Gör plats för färsen genom att trycka ut brödet längs sidorna med hjälp av fingrarna.
3
Stek färsen tillsammans med lök, krossade tomater och kidneybönorna i en het stekpanna med lite olivolja. Krydda med salt och svartpeppar.
4
Fyll bröden med den stekta färsen och toppa med lite ost. Sätt in i ugnen och grädda tills osten smält i cirka 5 minuter. Garnera med färsk basilika.