Du behöver

  • 4 dl couscous
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 1 pkt bladspenat fryst
  • 4 st kycklingfiléer
  • olivolja
  • 1 tsk spiskummin
  • salt
  • 1 pkt bacon

Till servering:

2 dl lätt crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
1.5 tsk curry
1 krm salt

Gör så här

1
Mät upp couscousen och häll över het buljong. Lägg på ett lock och låt svälla. Rör ner en matsked olivolja och rör couscousen fluffig med gaffel.

2
Tina spenaten, grovhacka den och blanda ner i couscousen.

3
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem i olja. Krydda under tiden med spiskummin och salt.

4
Klipp baconen i mindre bitar och stek den knaprig.

5
Lägg upp couscousen med kyckling och bacon strött över.

6
Blanda crème fraîche med vitlök, curry och salt och servera till.