Du behöver
- 4 dl couscous
- 4 dl grönsaksbuljong
- 1 pkt bladspenat fryst
- 4 st kycklingfiléer
- olivolja
- 1 tsk spiskummin
- salt
- 1 pkt bacon
Till servering:
2 dl lätt crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
1.5 tsk curry
1 krm salt
Gör så här
1
Mät upp couscousen och häll över het buljong. Lägg på ett lock och låt svälla. Rör ner en matsked olivolja och rör couscousen fluffig med gaffel.
2
Tina spenaten, grovhacka den och blanda ner i couscousen.
3
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem i olja. Krydda under tiden med spiskummin och salt.
4
Klipp baconen i mindre bitar och stek den knaprig.
5
Lägg upp couscousen med kyckling och bacon strött över.
6
Blanda crème fraîche med vitlök, curry och salt och servera till.