Du behöver
Majonnäsen:
                                                              1 st äggula
                                                              2 tsk vitvinsvinäger
                                                              1.5 krm salt
                                                              1.5 krm svartpeppar
                                                              1.5 dl solrosolja                       eller majsolja
                                                                limejuice                       rivet skal och ca 2 tsk  från en limefrukt
Soppan:
                                                              0.5 dl olivolja
                                                              1 st purjolök                       skuren i bitar
                                                              1.5 st pressade vitlöksklyftor
                                                              1 st burk kidneybönor                       (ca 400 g) avrunna och sköljda
                                                              1 l fiskbuljong                       av tärningar eller fiskfond på flaska
                                                              1 dl vitt vin
                                                                lax                       ca 200 g färsk
                                                                fisk                       skuren i bitar
                                                              250 g räkor med skal
                                                                salt                       och svartpeppar
                                    

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            







Tips: Tänk på att alla ingredienser till en lyckad majonnäs ska ha samma temperatur!