Du behöver

  • 300 g små potatisar
  • 1 msk olivolja
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 100 g squash
  • 1 dl purjolök i tjocka ringar
  • 1 msk olivolja
  • 12 svarta oliver
  • 100 g fetaost
  • salviablad

Gör så här

1
1. Borsta potatisarna om de inte köpts färdigtvättade.

2
Dela varje potatis i 4 klyftor. Fräs dem i olja i en gryta på medelvärme i 10 minuter.

3
Rör ofta.

4
2. Tillsätt bitskurna paprikor, slantskuren squash samt purjolök. Droppa över mer olja och vänd samman ingredienserna. Lägg på lock. Bräsera utan vätska cirka 5 minuter.

5
3. Vänd ner oliver och fetaostbitar samt salviablad och servera på en gång. Sätt fram salt för dem som behöver mer än saltet från oliver och ost.